tiistai 7. toukokuuta 2013

Näytelmäharkat alkoivat!

Tänä keväänä esitämme näytelmämme torstaina 23.5.2013. Koulumme oppilaat saavat nähdä esityksemme klo 10 alkavalla tunnilla ja kotiväki ja ystävät illemmalla (klo 18.30). Irroitimme näytelmän kevätjuhlastamme, jotta saisimme kevätjuhlastamme lyhyemmän ja juhlavamman. Katsotaan, onnistummeko kummassakaan...
      Näytelmässä on mukana 24 ilmaisutaitoryhmäläistämme. Suurin osa heistä näyttelee, mutta muutama oppilas huolehtii myös tekniikasta, jolla on suuri merkitys esitysten onnistumisessa. Lisäksi näytelmän viimeisessä näytöksessä on mukana koulumme bändi. He esittävät yhden kappaleen.
     Esitys ei tällä kertaa perustu mihinkään valmiiseen näytelmään tai kirjaan, vaan se on syntynyt opettajien ja oppilaiden välillä lennelleiden ideoiden pohjalta. Kyseesä on jännitysnäytelmä (ellei peräti kauhu : 0 ) ja sen työnimenä on "Painajainen talossa". Näytelmässä on keskeinen sija kissoilla, joita on paljon.


   Tänä vuonna on tarkoitus hyödyntää myös mediaa osana näytelmää. Yhdessä kohtauksessa muistellaan menneitä ja tämä "flashback" on kuvattu aikaisemmin ja näytetään kesken näytelmää dvd:ltä. Lisäksi mukana on Powerpointilla tehty diaesitys, jonka on tarkoitus tehostaa yhtä mukana olevaa tanssiesitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti