maanantai 27. toukokuuta 2013

Kiitos esiintyjille

Ilmaisutaitoryhmiemme esitykset onnistuivat hyvin. Olemme kiitollisia oppilaillemme, jotka jaksoivat harjoitella ahkerasti ja jäivät usein harjoittelemaan vielä koulupäivän jälkeenkin. Uskon, että meille kaikille jäi mukavia muistoja niin harjoituksista kuin esityksistäkin. Tässä vielä muutamia valokuvia matkamme varrelta.
 "Painajainen talossa" -näytelmän keskiössä on tavallinen, onnellinen perhe, joka lyhyen onnen hetken jälkeen alkaa kokea kovia. Yläpuolella on kuva perheen rakkaan lemmikin, Kisuliinin, hautajaisista.

Surua ja menetystä käsitellään perheessä monin eri tavoin. Koska perhe on menettänyt jo viisi kissaa, heille on muodostunut omat sururituaalinsa - yksi niistä on tanssi. Tanssi tehtiin Puff Daddyn ja Faith Evansin kappaleeseen "I´ll be missing you".
 Pian perhe saa ikäväkseen huomata, ettei kotona ole muutenkaan kaikki asiat kunnossa. Millaisessa talossa he oikein asuvat? Kummitteleeko talossa? Paikalle kutsutaan alan asiantuntijat ghostbustersit, jotka hoksaavat nopeasti, että perheen talo on rakennettu aivan eläinten hautausmaan viereen.

Näytelmän loppu on kaikkea muuta kuin onnellinen, vaikka katsoja saattaa hetken jo luulla toisin. Koulumme pienimpien katsojien mielestä näytelmä vaatii jatko-osan!

                      Yllä olevassa kuvassa on näytelmän perhe, silloin kun kaikki on vielä hyvin.
     Perheellä on ollut paljon kissoja. Ja yllätys, yllätys - ne eivät olekaan kuolleet, vaan ne ovat elossa!
         Kukaan ei ota huomioon sitä, että talossa voisi kummitella joku muukin kuin kuollut kissa.
Ghostbustersit lipunmyynti puuhissa. Ostaisitko sinä näiltä tytöiltä lipun vai kääntyisitkö takaisin :) ?
Lipputuloja tuli ihan kivasti. Nyt pitäisi vielä keksiä, mitä rahoilla tehdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti