tiistai 12. marraskuuta 2013

Ilmaisutaito on taas lähtenyt käyntiin tosi hyvin. Ilmaisutaito ryhmiä on kolme. Olemme käyneet syksyn aikana Rakastajat-teatterissa sekä Porin kaupungin Teatterissa. Näytelmät olivat: Suomalaisten puolustus ja The Sound of Music.Rakastajat Teatterin Suomalaisten puolustus -näytelmästä tiivistetysti: Näytelmässä kerrotaan suomalaisten ylivoimasta muihin kansoihin verrattuna. Daniel Juseliunus puolusti Suomea Venäjältä ja Ruotsilta. Näytelmässä kerrottiin suomalaisuuden historiasta  ja kyllä siinä muutakin taidettiin kertoa. Mielipiteitämme: Annan 4/5 tähteä, näytelmä oli hauska muttei ratkiriemukas silti. -Anonyymi. Näytelmä oli Todella hauska ja näytelmä sopii kenelle tahansa. Suosittelen 5/5.
Porin kaupungin Teatterin The Sound of Music: Näytelmä oli minusta liian pitkä ja lopussa en enää jaksanut kovinkaan, mutta näytelmä oli muuten todella hyvä ja pidin siitä. Tähtiä 4/5 -Sami.
Tunneillamme me leikimme erilaisia ilmaisuleikkejä, jotkut niistä ovat aika ihmeellisiä kuten sanomalehtien leikkaileminen ja niistä pitkän ketjun rakentaminen. Olemme pelanneet myös esim. hauskaa Ein swei polizei -solmuleikkiä.
Tällä hetkellä harjoitellaan joulunäytelmää.